Sfinks przestawia się na nowy model biznesowy. Sieć idzie w kierunku całkowitej franczyzy Operator gastronomiczny Sfinks Polska na koniec I półrocza 2025 r. zwiększył udział restauracji franczyzowych w swojej sieci do 96%, podczas gdy rok wcześniej odsetek ten wynosił 85%. Ma to wpływ na jej wyniki finansowe.
Franczyzowa sieć KOKU Sushi rozwija ofertę lunch bufetu. “Udowadniamy, że gastronomia może być bardziej zrównoważona”
01.10. Rusza system kaucyjny. To wielki test dla sklepów, klientów, producentów i operatorów. Co warto wiedzieć na początek?
09:07 Rusza system kaucyjny. To wielki test dla sklepów, klientów, producentów i operatorów. Co warto wiedzieć na początek?
Jak Polacy przyjmą system kaucyjny? Diabeł jak zwykle tkwi w szczegółach. Cz. IX
Kary, koszty i pułapki finansowe systemu kaucyjnego. Przewodnik cz. VIII
W ogniu pytań o system kaucyjny. Odpowiadamy na pytania widzów debaty
Gotówka za puszki, zgniecione butelki i opakowania bez logo. 11 MITÓW systemu kaucyjnego
Sklepy zamienią się w składowisko opakowań? PRZEWODNIK po systemie kaucyjnym cz. VII