Ruszył nowy koncept Szałata i Szok. Receptury opracował znany szef kuchni Jarosław Kin Szałata i Szok to nowy koncept gastronomiczny spółki Enata Bread. Marka będzie istniała samodzielnie i w ramach wybranych lokali Gorąco polecam. Smaki z piekarni. Pierwszy punkt wystartował 4 czerwca w Factory Ursus w Warszawie.
Franczyzowa sieć KOKU Sushi rozwija ofertę lunch bufetu. “Udowadniamy, że gastronomia może być bardziej zrównoważona”
Berlin Döner Kebap rozwija franczyzę i otwiera kolejne lokale. Kiedy sieć przekroczy granicę 100 punktów w Polsce?
Żabka stawia na gastronomię. Franczyzowa sieć pracuje nad nowymi rozwiązaniami i stale poszerza ofertę
Wendy’s w Polsce: sieć wiąże z naszym krajem ogromne nadzieje. Trwa wybór masterfranczyzobiorcy [WYWIAD]
Mex Polska szacuje wyniki za I kwartał i zapowiada otwarcie kolejnych lokali. "Przed nami intensywny okres"
Multi Ice Group z nowym systemem wsparcia dla franczyzobiorców. Radosław Charubin: to bezcenne narzędzie
Turlu rozwija franczyzę i otwiera kolejny lokal. Rocznie na mapie Polski ma powstawać około 50 punktów należących do sieci