28.02.2024 / 12:58
StoryEditor

Coraz więcej franczyzobiorców dołącza do sieci Fit Cake

Co piąty franczyzobiorca Fit Cake decyduje się na otwarcie kolejnej kawiarnio-cukiernimat.prasowe
Rośnie liczba franczyzobiorców otwierających kolejne punkty sieci Fit Cake. W ciągu zaledwie dwóch miesięcy od początku 2024 roku powstało aż 5 nowych nie-cukierni tej popularnej sieci. Nowe placówki otworzyły się w Rzeszowie, Olsztynie, Gdańsku,Gdyni oraz we Wrocławiu.

Co piąty franczyzobiorca Fit Cake decyduje się na otwarcie kolejnej kawiarnio-cukierni.

 - Franczyza Fit Cake nie tylko dostarcza swoim partnerom gotowy model biznesowy, ale również oferuje kompleksowe wsparcie od momentu rozpoczęcia współpracy, dzięki czemu franczyzobiorcy mogą skupić się na prowadzeniu swojego biznesu, zamiast martwić się o detale operacyjne i marketingowe. Dzięki systematycznym szkoleniom, dostępowi do sprawdzonych procesów i najlepszych praktyk, franczyzobiorcy Fit Cake są przygotowani do sprostania wyzwaniom gastronomicznego świata – mówi Rafał Kościuk, właściciel marki.

Ekspansja zdrowych deserów

Wzrost świadomości zdrowego odżywiania przyczynił się do dynamicznego rozwoju franczyzy Fit Cake. Coraz większa liczba osób poszukuje alternatywnych opcji dla tradycyjnych słodkości, preferując produkty bez dodatku cukru i glutenu. Fit Cake zaspokaja tę rosnącą potrzebę rynkową, oferując zdrowe, smaczne i innowacyjne desery, które przyciągają różnych klientów.

Obecnie franczyzobiorcy Fit Cake posiadający więcej niż jeden lokal działają w takich miastach Polski jak Olsztyn, Rzeszów, Gdynia, Gdańsk, Wrocław, Warszawa i Płock. Poza Polską sieć funkcjonuje na Malcie i w Rumunii.

 - Siła marki, wsparcie, know-how i skuteczna strategia marketingowa to czynniki, które przyczyniają się do rosnącej popularności franczyzy Fit Cake. Franczyzodawca nie kończy swojej roli wraz z otwarciem lokalu, lecz jest stale obecny na rynku, zapewniając opiekę i wsparcie franczyzobiorcom – dodaje Rafał Kościuk.

 Fit Cake oferuje wysokiej jakości produkty bez dodatku cukru i glutenu oraz unikalną szansę dla przedsiębiorczych osób, które chcą rozwijać się w branży gastronomicznej.

 

19. maj 2024 21:49