Franczyzowa sieć Da Grasso uruchomiła kolejną pizzerię. Najnowszy lokal działający pod szyldem firmy został otwarty we wtorek 13 maja w Zabrzu, przy ul. Roosevelta 22.
Nowa placówka została oparta o model operacyjny działający w formacie delivery & takeaway. Pozwala on franczyzobiorcom ograniczyć koszty inwestycyjne oraz dopasować ofertę do zmieniających się zwyczajów konsumenckich.
W lokalu oprócz kilkudziesięciu wariantów pizzy, można zamówić m.in. burgery, zestawy dziecięce, dania z makaronem, zestawy lunchowe oraz desery. Obiekt jest otwarty w następujących godzinach:
- Poniedziałek - czwartek - 10:30-22:00,
- Piątek - sobota - 10:30-23:00,
- Niedziela - 12:00-22:00.
Kolejni franczyzobiorcy poszukiwani
Da Grasso to największa franczyzowa sieć pizzerii w Polsce. Firma działa na naszym rynku od 27 lat. Obecnie liczy około 190 restauracji. Marka konsekwentnie zbliża się do przekroczenia 200 placówek w naszym kraju.
Sieć prężnie się rozwija i cały czas poszukuje partnerów franczyzowych w kilkunastu miastach Polski. Wśród nich należy wymienić miejscowości takie jak: Oława, Mielec, Kościerzyn, Dębica, Krosno, Inowrocław, Leszno, Gniezno, Świdnica, Tarnobrzeg i Nowy Dwór Mazowiecki.
Da Grasso z nową ofertą dla franczyzobiorców
Sieć pizzerii Da Grasso przygotowała nową ofertę dla franczyzobiorców. Jak zapowiadają przedstawiciele firmy, pomoże ona przedsiębiorcom otworzyć własną pizzerię przy znacznie niższych kosztach początkowych, zapewniając jednocześnie kompleksowe wsparcie merytoryczne, produktowe i operacyjne.
Marka pomoże także znaleźć lokal o wysokim potencjale obrotu, oferując analizy lokalizacyjne przy użyciu narzędzi, z których korzystają topowi, globalni gracze i doradztwo poparte niemal 30-letnim stażem na polskim rynku.
Franczyzobiorcy otrzymują także pomoc prawną przy negocjacji i podpisywaniu umowy najmu, usługę projektowania wnętrza technologii i aranżacji sali sprzedażowej, oraz zamówieniu niezbędnego wyposażenia.
- Dzięki temu proces otwarcia restauracji staje się prosty i przewidywalny - wyjaśnia sieć w komunikacie.